FME professional certificaat verlengd

Ook de komende drie jaar mag ik mijzelf officieel FME Certified professional noemen. Goed nieuws dus!

Uitgebreide check

Iedere drie jaar bekijkt Safe Software of je nog steeds voldoet aan de voorwaarden van een FME Certified professional. Dit gebeurt aan de hand van een uitgebreide vaardigheidstoets, opvragen van referenties en aanleveren van recente FME workspaces. Meer weten over de eisen aan een FME Certified professional? Klik hier.

Wall of Fame

Als het uiteindelijk is gelukt om alle stappen te doorlopen, wordt je opgenomen in de Wall of Fame.

Kennis delen en toepassen

Binnenkort geef ik een presentatie/demonstratie tijdens de FME World tour bij Vicrea. Hierbij laat ik een aantal mooie toepassingen van FME zien. Daarnaast train ik mijn vaardigheden dagelijks door het gebruik van FME bij diverse projecten. Zelf ook een leuke vraag waar FME bij komt kijken? Stuur me dan snel een bericht.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin