Over Terralytics

Data snel inzichtelijk maken, het liefst op interactieve kaarten. Dat is waar Terralytics mee kan helpen. Terralytics is in 2019 opgericht door Koen Verhoeven. Terralytics staat voor Terra en Analytics. Terra betekent aarde/land. Analytics is de verzamelnaam voor het ontdekken, interpreteren, voorspellen en visualiseren van data. Samen vormen deze woorden daarmee het analyseren van data die op de aarde kan worden geprojecteerd. Met andere woorden: kaarten! En die kun je nooit genoeg hebben!

Terra

Data

Analytics

Terralytics favicon

Kaarten!

Iedere twee jaar verdubbelt de hoeveelheid data die iedere organisatie opslaat, terwijl minder dan 1% van die data wordt geanalyseerd. Het grootste gedeelte van alle data wordt dus nutteloos bewaard. Wanneer data wordt geanalyseerd gebeurt dit nu vaak in tabellen en grafieken, terwijl kaarten vaak veel meer inzicht geven! Terralytics helpt om ook jouw organisatie inzicht te geven in data met behulp van kaarten.

Over mij

Ik ben een ervaren, ondernemende GIS-specialist met brede kennis. Continu ben ik op zoek naar uitdagingen, nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen. Ik heb een groene achtergrond op het gebied van tuin- en landschapsmanagement (HAS Den Bosch) en landschapsarchitectuur (Wageningen universiteit). Na mijn studie heb ik 7 jaar bij Cobra groeninzicht gewerkt. Tijdens deze erg leuke en leerzame periode heb ik me ontwikkeld tot GIS-specialist met een breed scala aan werkzaamheden: 

  • Ontwikkelen van nieuwe producten en diensten
  • Automatiseren en verbeteren van (bedrijfs)processen
  • Consultancy
  • Strategievorming
  • Coachen en opleiden
  • Acquisitie
Meer informatie over mijn achtergrond en werkzaamheden kun je vinden op mijn LinkedIn profiel. Of neem direct contact op om kennis te maken.

Waar ik voor sta

Duidelijke afspraken

Bij aanvang van een project maken we duidelijke afspraken. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn.

Flexibel

Het grote voordeel van afspraken maken met een eenmanszaak!​

Samenwerking

Alleen door intensief contact krijg je een eindresultaat waar je werkelijk mee verder kunt.​

Altijd up-to-date​

Zowel bij grote als kleine projecten houd ik je altijd op de hoogte met de laatste stand van zaken.​

Feedback

Mocht ik om wat voor reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoen, dan hoor ik dit graag.

Wat anderen over mij zeggen

Bekijk ook mijn LinkedIn profiel voor referenties en aanbevelingen.

Interesse gewekt?