Nieuws

collage-granulaatproef

De verborgen data achter de granulaatproef

informatie vanuit 20 verschillende datastromen omvormen tot één overzichtelijk geheel. Toch is dat precies wat Terralytics en Vrijdag IT hebben gedaan. Allemaal met als doel om overzicht te creëren voor de eerste grootschalige granulaatproef van Nederland.

Lees meer >>>

Kaartgericht CRM – direct inzicht in je data

Kaarten kunnen veel inzicht geven in data. Bijna iedere vorm van data kan worden gevisualiseerd op een kaart. Het is belangrijk om goed af te wegen wanneer een kaart meer inzicht kan geven dan een grafiek. Vaak geeft een combinatie van een kaart met grafieken het meeste inzicht. Veel dashboarding tools zoals PowerBI hebben een simpele plug-in om data op een kaart te tonen. Wanneer dit onvoldoende inzicht geeft is een (webbased) GIS applicatie de oplossing.

Lees meer >>>
enk-groen-en-golf-golfonderhoud-toekomst

Aan de slag voor de Enk Groen & Golf

Sinds begin maart is Terralytics aan de slag voor de Enk Groen & Golf. De Enk zet zich in voor de ontwikkeling van de golfbaan en groenbeheer van de toekomst. Het ontwikkelen van een volledig digitale- en geautomatiseerde omgeving is hier een belangrijk onderdeel van. Diverse projecten Ik draag mijn steentje bij aan het realiseren van de digitale- en geautomatiseerde omgeving door: De ontwikkeling van een dashboard waarin alle medewerkers en opdrachtgevers van de Enk live kunnen zien wat de status is van het project. De doorontwikkeling van de GolfViewer. De GolfViewer is een webbased GIS-applicatie die het mogelijk maakt

Lees meer >>>