Nieuwe KaartViewer voor de Enk Groen & Golf

golfviewer-prise-deau

De Enk Groen en Golf en zusterbedrijf Binder groenprojecten gaan vanaf volgende week maandag aan de slag met de allerlaatste versie van de KaartViewer van Geonovation. Deze inmiddels lang beloofde versie is een flinke stap vooruit ten opzichte van de vorige KaartViewer.

Om dat mogelijk te maken ben ik samen met Geonovation nog hard aan het werk om de puntjes op de i te zetten. De deadline is duidelijk: volgende week staan namelijk de jaarlijkse opleidingsdagen van de Enk gepland. Dat is dus meteen de vuurdoop waarbij alle medewerkers de nieuwe versie leren kennen!

De KaartViewer wordt door de Enk gebruikt voor het beheer van alle groen- en golfprojecten. Denk aan assetmanagement, registeren van meldingen, communicatie met de opdrachtgever, vastleggen van onderhoud, precisiebeheer, etc. etc. Veel te veel om allemaal op te noemen! In mijn portfolio kun je meer gedetailleerde informatie vinden. Hieronder heb ik een paar screenshots opgenomen die enkele mogelijkheden van de KaartViewer laten zien.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin